Romhatten.dk - Stedet for romelskere
Kontakt
Luk
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

Whiskysmagning

Står du og skal arrangere et festligt indslag, og vil du gerne prøve noget nyt og anderledes? Prøv en whiskysmagning med whiskyhatten.dk hvis du savner en idé til et indslag. En whiskysmagning passer perfekt til en herrefrokost, polterabend eller firmafest. Hvis du leder efter en romsmagning, så er dette også noget vi tilbyder - læs mere om romsmagninger her.

Detaljer for arrangementet:

Står du og skal arrangere et festligt indslag, og vil du gerne prøve noget nyt og anderledes? Prøv en whiskysmagning med Whiskyhatten.dk hvis du savner en idé til et indslag. En whiskysmagning passer perfekt til en herrefrokost, polterabend eller firmafest.

  • Arrangementets varighed er ca. 2 timer.
  • Indeholder en generel introduktion til whisky inkl. power point præsentation (hvis muligt).
  • 6 forskellige smagninger pr. mand.
  • Normalt afholdes smagningen i privaten eller på arbejdspladsen, eller hvor det passer jer bedst. Hvis smagningen skal finde sted i Aarhus vil det være muligt at bruge Alberts Bar. Hvis Alberts Bar benyttes er der ligeledes mulighed for efterfølgende spisning inkl. øl, vand, vin eller cocktails. Baren kan huse op til 50 personer. 

Et program-program kunne se således ud:

  1. Penderyn Wales Single Malt Whisky
  2. Old Perth Original Blended Malt
  3. Heaven's Door Bourbon Whiskey
  4. Carn Mor Single Malt Whisky
  5. Waterford Distillery Single Malt Whisky
  6. Mac-Talla Strata Islay Single Malt Aged 15 Years

Prisen for en romsmagning:

Beregn din egen pris ude til venstre (på mobil herunder). Du kan også sende mig en mail, hvis du ønsker en special løsning. Vi laver både blindsmagninger, temasmagninger og mindre smagninger. Vi kan give dig lige præcis det du ønsker.

Beregn en whiskysmagning

Antal personer
0 kr. ekskl. moms

Kører ud i alle byer

Prisen afhænger af om det er i Aarhus, Aalborg, Odense eller andet sted i Danmark. Brug beregneren til venstre (hvis på mobil nederst), og find din pris. Det bliver pålagt et transportgebyr for smagninger udenfor Østjylland (dette beløb er indregnet i prisen når du bruger prisberegneren).

Du er altid velkommen til at sende en mail på kontakt@romhatten.dk hvis du har spørgsmål eller vil aflægge en bestilling.

Smagningerne afholdes af:

Mads Heitmann står som udgangspunkt for alle smagningerne.