Romhatten.dk - Stedet for romelskere
Kontakt
Luk
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

Mads Heitmann

Rang: Romhatten

Stifter af romhatten.dk og whiskyhatten.dk samt administrator på forummet

Jeg startede mit romeventyr i 2007 da jeg stadig gik i gymnasiet.
Med en stor passion for rom har jeg udviklet denne hjemmeside til dig der elsker rom. Jeg håber du finder det anvendeligt!

Skrevet om mig:
Mads ”Romhatten” Heitmann er romanmelder og romentusiast. Endvidere er han stifter af Romhatten.dk, som er Danmarks største hjemmeside udelukkende med fokus på rom. På hjemmesiden kan du læse anmeldelser af rom, blive klogere på rom generelt samt oprette dig selv som bruger og deltage i forummet, hvor du kan møde andre danske romelskere. Romhatten.dk startede op i 2010 og har i dag over 155 romanmeldelser. Hver måned klikker mere end 4.500 danskere forbi siden og dette tal er stigende.

Romhatten.dk afholder samtidig romsmagninger for private og virksomheder over hele landet. Smagningerne omfatter
de produkter, som Mads synes bedst om inden for de forskellige stilarter. Samtidig med at arrangementerne skal være
sjove og underholdende, må de naturligvis også meget gerne være lærerige. Derfor vil en romsmagning med Romhatten.dk altid favne bredt på den måde, at alle stilarter inden for rom er repræsenteret.

Romhatten.dk er ikke en webshop, så du finder altså ikke gode tilbud på siden. Til gengæld kan du nemt finde frem til de produkter, hvor man efter Romhatten.dks mening får mest for pengene. Hjemmesiden er en guide henvendt til danske romentusiaster.



36 år
2010
ca. 50
Mine top whisky